You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand

Author Story Linkies Contact
Pindah Dorm ?!
Wednesday, December 19, 2012 | 10:40 PM | 0 comments
Assalamualaikum ! 

Heee .. wuuuu .. *menangis , . Yela ! menangis ... spe yang tak suke nak pindah dorm . Ishhh .. kenapalaa ustaz kam t'gamak buad ktrg cemni , L0l . Tahun depan , aku dapat dorm Tolerasi . Elok2 dorm Nekad kene pindah dorm Toleransi . Ke'bengong'an apakah ? . Dahla dorm T hujung sekali , aras 3 ngan dkt ngan tangki air yang ' scaryyyyyy ' tuuu .. Hishhh , dugaan2 .. Tapi yang menyedihkan , aku terpisah dgn kakak2 n kawan sedorm . F5 - Kak Anis , Kak Mursyidah and Kak Ainaa . F4 - Kak Mus , Kak putri Yuana . F3 - Kak siti , kak syikin , kak ely and kak nazira , F2 - Kak adriana , kak huda , kak khaled and kak athirah . Last but not least , kawan baik yang tlh menemani aku sepanjang 1 tahun menetap di arsama F1 - Soffiya , farhanah and Adilah . Ya allah .. :'( . Aku sayang sgt2 dorm Nekad . Dorm yang tak pernah kene terkotor , kedudukannya strategik sbb agak tgh2 , koridor bersih , tandas ok . Banyak kenangan ktrg kat dorm tuu . Atleast kalau f5  dah tinggalkan ktrg pon ktrg still tak sedih sgt sebab dorm tuu , bnyk kakak2 f5 tinggalkan kenangan contohnya kak mursyidah .. die yg cat dorm tu ;') . Alorrhh .. tension doe . -,-' . Kenapaaaaaaaaaaaaaaaa ?!

Once A Nekad , Forever Nekadians now in memory . Toleransi , please be nice to me ;)
Tapi Nekad ttp dihatiku <3

Ty c: