You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand

Author Story Linkies Contact
Kawan lama vs Kawan baru
Monday, March 25, 2013 | 10:01 AM | 0 comments
 12:45 mid (:

Hello , hello , hello . *menguap . Eishh , dah desperate nk buad post hee ~
Kawan lama .. krg rindu tak kat diorg .. ? Tipula kalau takkan ? Tapi bagi aku lain citer ~ Jujur la aku tak rase ape2 pun . Heehe but aku manusia oke ._. . Ini semua sbb pindah skolah . Darjah 1-4 Sk Convent 1 Bukit Nanas . Darjah 5-6 Sk Wangsa Maju Sek2 . Kalau cemni , mmg la tak rase lame and rapat ngan kawan2 . TAPI yg skwm2 tu rindu la sbb time tu dah agak besar and last year kat skolah kann  ? :)) Ummm , but thats is not enough  . Kenapa kawan mdh lupe kat kawan dia ek ? Sedih kott ~ Adela srg kawan skwm2 aku ni .. dia perempuan :) Lawa .. tak bertudung ? .. dia pindah skolah 1st aku tapi 'version' SMK lhaa .. Entah lerr , semenjak dia pindah , dia orang yg paling tak rapat ngan kitorang semuaa .. Die unfriend , unfollow , lost contact n blabla lahh .. Pastu best friend aku kat cbn dulu yang skrg ni rapat ngan die pun UNFOLLOW aku . Without REASON . Takpelahh , aku takkesah pun . Takkan nk pakse die lakk ._. Terserlah kebatakkan nnti :P LoL . Aku lagi syang kat kawan baru kat SMK Agama KL . Batch 25th yang awesomeeee .. Walaupundah 1 thun lebih kenal tapi rase macam dah kenal lamaa . Serious ! Mungkin sebab kitroang tinggal 1 bumbung . Setiap masa tgk muka sama . Macam adik beradik dahh ~ lepak kat dorm sama2 ... makan sama2 .. mandi sama2 <-- oke ini takk xD .. Ukhuwah filllah till jannah inyaallah .

kbye , thanks for usha-ing x]